Apple iPhone 7 aanbiedingen

Apple iPhone 7 met 1 jarig abonnement

Een 1 jarig abonnement op de iPhone 7 is juist nu een hele goede en voordelige keuze. De iPhone 7 is namelijk sinds 2016 uit. Dit betekent dat er al updates geweest zijn om eventuele kinderziektes op te lossen. Ook is er al een aantal opvolgers gelanceerd, waardoor de prijs voor dit type daalt. Uiteraard zie je dat terug in de prijs van de iPhone 7 met 1 jarig abonnement, die wordt namelijk een stuk goedkoper. In dit artikel zetten we op een rij wat je van de iPhone 7 mag verwachten en welke specificaties de telefoon heeft.

iPhone 7; het toestel

Om jou een goed beeld te geven welk toestel er bij het abonnement is inbegrepen bekijken we de specificaties wat uitgebreider. We beginnen bij het uiterlijk en zetten daarna de technische specificaties op een rij. Zo weet je precies wat je de komende 12 maanden mag verwachten bij een 1 jarig abonnement op de iPhone 7.

Het uiterlijk van de iPhone 7

De iPhone 7 heeft het voor Apple kenmerkende premium uiterlijk met ronde hoeken en kenmerkende brede lijst aan de boven- en onderkant. Het beeldscherm is 65,6% van het front. Voor het LED LCD 3D touch screen is gebruik gemaakt van versterkt geïoniseerd glas met vet afstotende coating, zodat je geen vingerafdrukken op het scherm ziet. De resolutie is 750(1334 pixels met 16:9 ratio en dichtheid van 326 ppi. Het beeld is dus erg goed.

Ook fijn is dat de telefoon water- en stofafstotend is. Je kunt ongeveer 30 minuten maximaal 1 meter onder water blijven. Met een gewicht van 138 gram, afmetingen van 138,3 bij 67,1 millimeter en hoogte van 7,1 millimeter kunt je met een 1 jarig abonnement voor de iPhone 7 dus genieten van een sierlijke telefoon die je met één hand kunt bedienen. Tegelijk is hij zwaar genoeg om niet te snel uit je handen te glijden. Hoe speels of formeel deze telefoon verder mag overkomen bepaal je zelf. Met keuze tussen gitzwart, zwart, zilver, goudkleurig, rosé goud en rood zal je vast een passende kleur vinden.

Technische eigenschappen van de iPhone 7

Apple is Apple, dus de kwaliteit van de telefoon is gewoon erg goed. Zo beschik je over een snelle Quad-core 2.34 GHz processor voor regulier gebruik en is de grafische kaart zelfs een six core. Met besturingssysteem iOS 10.0.1 af fabriek geïnstalleerd ben je direct klaar om de upload naar iOS 11.4 te downloaden, zodat je weer helemaal up-t0-date bent. Met een 2 GB RAM en naar keuze 32, 128 of zelfs 265 GB opslagcapaciteit kun je jezelf met een 1 jarig abonnement voor de iPhone7 volledig uitleven op social media. Met een 12 megapixel primaire camera, 5 megapixel secondaire camera en 8 MP videocamera maak je de beste foto's en films. Natuurlijk is het geluid goed en kun je dankzij de ingebouwde batterij 14 uur praten of liefst 40 uur muziek luisteren zonder op te hoeven laden.

1 jarig abonnement iPhone 7 afsluiten?

Zoals je ziet kan je met de iPhone 7 prima een 1 jarig abonnement afsluiten. Overigens is de iPhone 7 ook klaar voor gebruik van Apple Pay. Er is een redelijke kans dat deze betaaldienst van Apple binnen het jaar ook in Nederland gaat gelden. Geruststellende gedachte om nu al te weten dat jouw 1 jarig abonnement op de iPhone 7 geen beletsel hoeft te zijn om daar gebruik van te maken.

Specificaties

Fabrikant: Apple
Toestel: iPhone 7
Catalogusprijs: €640,45
Releasedatum: september 2016
Schermgrootte: 4,7 inch
Resolutie: 1334 x 750
Accu capaciteit: 1960 mAh
Werkgeheugen: 2 GB
Opslag: 32 / 128 GB

Apple iPhone 7 bij 1 jarig abonnement