Apple iPhone 6s aanbiedingen

Apple iPhone 6s met 1 jarig abonnement

De iPhone 6s is de opvolger van de Apple iPhone 6 en iPhone 6 plus. Zoals we gewend zijn van Apple heeft de S toevoeging enkel impact hebben op de performance van het toestel en niet op het uiterlijk. Grote innovaties zijn er dan ook niet bij de iPhone 6S met 1 jarig abonnement. De rekeneenheden als de processor en de grafische kaart zullen waarschijnlijk wel sneller worden, als ook een groter RAM-geheugen en een upgrade van de camera is wellicht te verwachten. De verwachtte release datum van de iPhone 6S is 15 september 2015.

iPhone 6s specificaties

Zoals eerder aangegeven is er officieel nog niks bekend over een abonnement iPhone 6S op moment van schrijven. De iPhone 6S specificaties zijn dan ook niet officieel bekend, maar we gaan toch een inschatting maken. De verwachting is dat het toestel bij de introductie circa 699 euro zal gaan kosten. Het toestel zal leverbaar zijn in de kleuren zilver, goud en grijs en de opties wat betreft geheugen zullen waarschijnlijk 16, 64 of 128GB zijn. Dit is een slimme zet van Apple, omdat je gelijk van 16GB naar 64GB moet upgraden. Er is dus geen tussenmodel meer waardoor je relatief veel extra moet betalen als je net te weinig hebt aan 16GB geheugen. Voor een upgrade van het geheugen naar 64GB ben je waarschijnlijk 100 euro kwijt en voor een upgrade naar 128 nog eens 100 euro.

De processor in de iPhone 6S zal waarschijnlijk de A-9 zijn, een opvolger van de huidige chip. De camera kan een upgrade krijgen naar 12 megapixels en een touchscreen met Force Touch is ook waarschijnlijk. De geruchten gaan dat het touchscreen bovendien een nieuwe beschermende laag krijgt van safierglas. Dit moet er voor zorgen dat het scherm nog minder snel zal beschadigen dan nu het geval is. Wat ons betreft geen overbodige luxe omdat krassen in het glas nog steeds een veelgehoorde klacht zijn. Bij de introductie van een iPhone 6 1 jaar abonnement heb je waarschijnlijk de keuze tussen een formaat van 4.7 en 5.5 inch. Dat is vergelijkbaar met de keuze tussen de huidige iPhone modellen. De resolutie van de schermen zouden respectievelijk 1334 bij 750 pixels en 1920 bij 1080 zijn, maar er bestaat ook een mogelijkheid dat Apple alleen een 4.7 inch versie gaat lanceren. Hoewel die versie inderdaad gemakkelijk te besturen is verwachten wij niet dat dat het geval zal zijn. De iPhone 6 Plus is immers sinds de introductie ook erg populair.

Het RAM geheugen in de huidige iPhone 6 is met slechts 1GB relatief klein. Dit zal naar verwachting flink worden opgeschroefd tot 2GB werkgeheugen. Bovendien zal dit waarschijnlijk de snellere variant van werkgeheugen worden, namelijk LPDDR4 in plaats van LPDDR3. Hoewel multitasken nu al soepel gaat met de iPhone 6, zal dit door het extra werkheugen alleen maar verbeteren. Bovendien zijn de mogelijkheden voor video- en fotobewerking op de iPhone groter door gebruik van extra RAM-geheugen.

Al met al lijkt de iPhone 6S weer een mooi toestel te worden. Heb je het geld er voor over dan is een 1 jarig abonnement iPhone 6S dus zeker het wachten waard. Voordeel van dergelijke abonnementen is dat je volgend jaar niet jaloers hoeft te worden op vrienden, familie of collega's bij de introductie van de iPhone 7 omdat je met je iPhone 6 1 jaar abonnement na een jaar gewoon weer kunt overstappen! Start nu met vergelijken.

Specificaties

Fabrikant: Apple
Toestel: iPhone 6s
Catalogusprijs: €695,-
Releasedatum: september 2015
Schermgrootte: 4,7 inch
Resolutie: 1334 x 750 pixels
Accu capaciteit: 1715 mAh
Werkgeheugen: 2 GB
Opslag: 16 / 32 / 128 GB

Apple iPhone 6S met 1 jarig abonnement