Apple iPhone 6s Plus aanbiedingen

Apple iPhone 6s Plus met 1 jarig abonnement

Zoals we van Apple gewend zijn lanceren ze om het jaar een 'normale' versie en een 's' versie van een bepaald iPhone model. De 's' versie is vaak een model dat wat betreft uiterlijk niet veranderd is, maar wel enkele hardware upgrades heeft gehad. Dit keer hebben we het over de Apple iPhone 6S Plus, de grote broer van de iPhone 6s. Vanaf oktober 2015 is de 6S Plus verkrijgbaar en het toestel is boven verwachting populair. Vergelijk 1 jarige iPhone 6S Plus abonnement zodra ze beschikbaar zijn hier op 1jarigabonnement.

Specificaties iPhone 6S Plus

De specificaties van de 6S Plus zijn zoals we van Apple gewend zijn absoluut high-end. Niet alleen ziet het toestel er zeer gelikt uit, de hardware staat ook absoluut zijn mannetje. Natuurlijk komt het toestel met de nieuwe iOS9, het gebruiksvriendelijke besturingssysteem van Apple. Verder draait het geheel op een A9 processor van Apple zelf. Het scherm is dezelfde maat gebleven, 5.5 inch dus. Bijzonder is wel dat het scherm drukgevoelig is (3D touch). Je kunt dus hard en zacht drukken op het scherm, wat elk een ander resultaat met zich mee zal brengen. De camera aan de achterkant is met 12 megapixels goed zoals we gewend zijn van Apple. Wat betreft opslag zijn er veel mogelijkheden bij de iPhone 6S Plus. Je kunt kiezen voor de relatief kleine 16GB versie, een 64GB versie of zelfs 128GB.

Beoordeling iPhone 6S Plus

Als je er het geld voor over hebt is de iPhone 6S Plus absoluut een goede keus. Een betere telefoon ga je wat betreft specificaties waarschijnlijk niet vinden en ook de vormgeving is van de bovenste plank. Voor veel mensen kan het formaat wellicht wel een knelpunt zijn, met een scherm van 5.5 inch is het toestel namelijk moeilijk met 1 hand te bedienen. De prijs van een losse iPhone 6S Plus is rond de 850 euro. Kies je voor een 1 jaar iPhone 6S Plus abonnement dan moet je toch gauw denken aan een bedrag van meer dan 50 euro per maand. Het toestel is te verkrijgen in drie kleuren, namelijk spacegrijs, goud en rosegoud.

Specificaties

Fabrikant: Apple
Toestel: iPhone 6s Plus
Catalogusprijs: €850,-
Releasedatum: september 2015
Schermgrootte: 5,5 inch
Resolutie: 1920 x 1080 pixels
Accu capaciteit: 2750 mAh
Werkgeheugen: 2 GB
Opslag: 16 / 64 / 128 GB

Apple iPhone 6S met 1 jarig abonnement