Apple iPhone 6 aanbiedingen

Apple iPhone 6 met 1 jarig abonnement

Voor de liefhebbers was het lang wachten, maar inmiddels is de iPhone 6 officieel in de verkoop. Net als bij de andere iPhone modellen vliegen de toestellen de deur uit. Zoals we gewend zijn van Apple is ook dit toestel kwalitatief gezien weer erg goed. Een 1 jarig iPhone 6 abonnement is wat aan de dure kant, maar voor de echte liefhebbers zeker een slimme keus.

De iPhone 6 is weer een stukje groter dan zijn voorgangers, een trend die we bij alle merken zien. Zelf zijn we geen voorstanders van grote telefoons, maar die beslissing moet ieder voor zich maken. Het toestel is nog steeds gemaakt van kwalitatieve materialen. Zo is de behuizing weer een unibody van aluminium en daarmee erg stevig.

Het retina HD-scherm van de iPhone 6 is 4.7 inch groot. Dankzij de hoge resolutie van 1334x750 pixels en een ppi van 326 is het scherm kwalitatief zeer goed. De processor is met 1.4Ghz en 1GB RAM erg snel en in combinatie met iOS 8 is het toestel waarschijnlijk de snelste van het moment. De camera valt helaas wel wat tegen met een matige 8 megapixels.

De iPhone 6 is de eerste telefoon van Apple waar NFC in verwerkt zit. Apple gebruikt deze NFC chip voor het betaalsysteem Apple Pay. Tot op heden is de chip nog niet te gebruiken voor applicaties van derden, maar dit zal in de toekomst waarschijnlijk wel gebeuren. Zodra die mogelijkheid er is dan is het toestel klaar voor de toekomst. Op dit moment is Apple Pay overigens enkel nog te gebruiken in de Verenigde Staten. Koop je een iPhone 6 1 jaar abonnement, dan kun je er op rekenen dat het zeker nog wel een jaar duurt voordat Apple Pay in Nederland te gebruiken is.

Vergelijk nu de abonnementen en kies een 1 jarig abonnement iPhone 6 dat bij je past. Wil je een abonnement iPhone 7 vergelijken of iPhone X 1 jaar abonnement? Klik dan op de link.

Specificaties

Fabrikant: Apple
Toestel: iPhone 6
Catalogusprijs: €449,-
Releasedatum: september 2014
Schermgrootte: 4,7 inch
Resolutie: 1334 x 750
Accu capaciteit: 1810 mAh
Werkgeheugen: 1 GB
Opslag: 16 GB

Apple iPhone 6 met 1 jarig abonnement