Apple iPhone 6 Plus aanbiedingen

Apple iPhone 6 Plus met 1 jarig abonnement

De iPhone 6 plus is de grootste mobiele telefoon die Apple tot nu toe heeft uitgebracht. Apple volgt hiermee de trend die de laatste tijd gaande is in de smartphone wereld, namelijk steeds grotere telefoons. Deze grote telefoons worden ook wel Phablets genoemd. De iPhone 6 plus is momenteel een van de grootste telefoons op de markt met een scherm van maar liefst 5.5 inch. Voor veel mensen zal dit waarschijnlijk te groot zijn voor het dagelijks gebruik aangezien het toestel met moeite in je broekzak past. Een 1 jarig iPhone 6 plus abonnement is waarschijnlijk een van de duurste abonnementen van het moment, maar met onderstaande specificaties is dit het zeker waard.

BouwWat betreft uiterlijk lijkt de iPhone 6 plus op de iPhone 6. Er is dus gekozen voor een afgerond design waarbij het scherm en de behuizing in elkaar overgaan. De behuizing is een aluminium unibody die stevig is en een strakke uitstraling heeft.SchermHet scherm van de iPhone 6 plus is zoals eerder aangegeven 5.5 inch groot. Het formaat van het scherm is echter zeker niet ten kosten gegaan van de kwaliteit. Het toestel heeft namelijk het beste scherm dat Apple ooit gebruikt heeft. Het scherm heeft een full HD-resolutie van 1920x1080 pixels en een pixeldichtheid van 401 ppi.BesturingHet besturingssysteem van de 6 plus is natuurlijk iOS. Op het toestel draait iOS 8 waardoor de telefoon razendsnel is. Natuurlijk spelen ook de processor en RAM hierbij een belangrijke rol. De processor heeft twee kernen met een rekenkracht van 1.4 Ghz dus dat zit wel goed.

De iPhone 6 plus is verkrijgbaar in een 16GB, 64GB en 128GB versie. Verder heeft Apple met de iPhone 6 ook Apple Pay gelanceerd. In Nederland kan hiermee voorlopig nog niet betaald worden, maar deze NFC betaaltechnologie zal in de loop van de tijd ook naar Nederland komen.

Al met al is een 1 jarig abonnement iPhone 6 pus niet geschikt voor iedereen. Het toestel is immers groot, waarschijnlijk te groot voor de gemiddelde gebruiker. Mocht je toch kiezen voor deze telefoon dan kun je hier de iPhone 6 plus abonnementen vergelijken.

Specificaties

Fabrikant: Apple
Toestel: iPhone 6
Catalogusprijs: €449,-
Releasedatum: september 2014
Schermgrootte: 5,5 inch
Resolutie: 1920 x 1080 pixels
Accu capaciteit: 2915 mAh
Werkgeheugen: 1 GB
Opslag: 16 / 64 / 128 GB

Apple iPhone 6 Plus met 1 jarig abonnement