Apple iPhone 5s aanbiedingen

Apple iPhone 5s met 1 jarig abonnement

De iPhone 5S is net als zijn voorgangers weer een fantastische telefoon die helemaal bij Apple past. Er zijn voornamelijk aanpassingen aan de hardware gedaan, maar ook het uiterlijk is lichtelijk veranderd.

Het eerste wat opvalt als je de iPhone 5S aan zet is het prachtige scherm. Apple heeft namelijk hun gepatenteerde retina-technologie toegepast op de iPhone 5S waardoor individuele pixels niet meer van elkaar te onderscheiden zijn. Alle beelden op de iPhone 5S zijn dus haarscherp met een resolutie van 1136 bij 640 pixels en een ppi van 326. Bovendien ondersteund het scherm multitouch waardoor het toestel erg handig in gebruik is.

De volgende grote verandering aan het toestel is de homebutton. Deze knop heeft een extra functie gekregen, die nog niet in eerdere Apple apparaten is toegepast. In de knop zit namelijk een sensor die in staat is om vingerafdrukken uit te lezen. Het is dus mogelijk om middels een vingerafdruk je toestel te ontgrendelen.

Van binnen heeft de iPhone natuurlijk ook weer een upgrade gehad. Zo heeft de iPhone 5S met 1 jarig abonnement een 64-bit A7 processor, een 8-megapixelcamera en een lithium-ionbatterij met een beltijd van 10 uur. Bij een 1 jarig iPhone 5S abonnement is het toestel leverbaar in de kleuren zwart, wit en goud.

De iPhone 5S is een model dat in 2013 is uitgegeven, en werd opgevolgd door de iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 8 en iPhone X.

Specificaties

Fabrikant: Apple
Toestel: iPhone 5S
Catalogusprijs: €449,-
Releasedatum: september 2013
Schermgrootte: 4 inch
Resolutie: 1136 x 640 pixels
Accu capaciteit: 1570 mAh
Werkgeheugen: 1 GB
Opslag: 16 GB

Apple iPhone 5S met 1 jarig abonnement