Apple iPhone 5c aanbiedingen

Apple iPhone 5c met 1 jarig abonnement

De Apple iPhone 5C is een veel besproken toestel van Apple. Het is het eerste toestel waarmee Apple probeert ook in het goedkopere middensegment telefoons te verkopen. De iPhone 5C is tegelijk gelanceerd met de iPhone 5S en lijkt qua design op de iPhone 3GS. In tegenstelling tot de meestal kleurloze ontwerpen van Apple heeft de iPhone 5C een kleurrijk design met een plastic behuizing. Hoewel de iPhone 5C er op zich leuk uit ziet is de kleurrijke en plastic behuizing wat ons betreft ook gelijk het grootste minpunt van het toestel. Het doet een beetje af aan de chique uitstraling die we van Apple gewend zijn en de plastic behuizing voelt duidelijk minder solide aan dan de gebruikelijke metalen unibody.

Toch begrijpen we de keuze van Apple aangezien ze ergens op moeten besparen bij het maken van een goedkoper toestel. Een groot pluspunt van dit toestel is uiteraard de Apple software. In het middensegment van telefoons is er geen enkel toestel te vinden met zulke prettige software (IOS 7) als we van Apple gewend zijn.

Op het gebied van de hardware zit het toestel ook prima in elkaar. Het toestel heeft een 4 inch Retina display met een resolutie van 640 bij 1136 pixels, 16 of 32 GB opslagruimte, een 8 megapixel camera en een 1.3 GHz dual-core processor met 1GB RAM-geheugen.

Al met al dus een zeer geschikt toestel voor de gemiddelde gebruiker waarvoor met name gebruiksvriendelijke software belangrijk is. Een 1 jarig iPhone 5C abonnement is bovendien redelijk betaalbaar en daarom wat ons betreft een absolute aanrader.

Specificaties

Fabrikant: Apple
Toestel: iPhone 5c
Catalogusprijs: €449,-
Releasedatum: september 2013
Schermgrootte: 4 inch
Resolutie: 1136 x 640 pixels
Accu capaciteit: 1507 mAh
Werkgeheugen: 1 GB
Opslag: 8 GB

Apple iPhone 5c met 1 jarig abonnement