Apple iPhone met 1 jarig abonnement

Apple is de meest succesvolle smartphonefabrikant sinds het in 2007 zijn eerste iPhone lanceerde. Door elk jaar hun iPhone te verbeteren, bleef het publiek ook betrokken bij de nieuwste creaties van het bedrijf uit Cupertino. Onder leiding van Steve Jobs hield Apple vast aan het 3.5 inch formaat. Sinds de iPhone 5S een scherm van 4 inch kreeg, en de iPhone 6 de stap maakte naar 4.7 inch, gaf Apple ook gehoor aan de hoge vraag om grotere iPhones te produceren.

Het succes mocht er zijn: de iPhone 6 en 6 Plus gingen als warme broodjes over de toonbank en zorgden voor recordverkopen. De iPhone 6S en 6S Plus konden dit succes niet volgen. Deels omdat de markt voor smartphones aan het verzadigen is, en deels omdat de vooruitgang per generatie steeds kleiner wordt. Hierdoor zien mensen de noodzaak om over te stappen steeds minder snel in.

Om mensen die hun voorkeur aan een kleine iPhone geven ook te bedienen, kondigde Apple in het voorjaar van 2016 de iPhone SE aan. Een 4 inch telefoon, die weer teruggaat naar de roots van kleine telefoons. Hiermee is de line-up van 2016 weer up-to-date. In het najaar van 2016 wordt de iPhone 7 verwacht. Met de iPhone 7 zou Apple de koptelefoonaansluiting van de iPhone willen verwijderen. Via bluetooth of lightning zal dan nog audio te beluisteren zijn. De schermformaten van 4.7 en 5.5 inch zullen wel hetzelfde blijven.

Er is vaak kritiek op Apple dat ze de laatste jaren niet meer zo innovatief zijn als voorgaande jaren. Met features als 3D Touch probeert Apple wel innovatie te pushen, maar dit lijkt voorlopig nog niet het gewenste effect te hebben. Gezien de markt is dit ook niet meer dan logisch: smartphones worden gewoon steeds beter en beter en dus wordt het steeds lastiger om grote sprongen vooruit te maken.

Op software zal Apple de grootste vooruitgang maken: iOS blijft het meest gebruiksvriendelijke systeem volgens veel mensen en de updateondersteuning van Apple blijft uitstekend. Hierdoor zal het publiek de komende jaren nog trouw blijven aan Apple en zal het bedrijf nog grote winsten blijven boeken.

Een iPhone is een behoorlijke investering om los te kopen, al is de drempel met de komst van de iPhone SE wel behoorlijk verlaagd. De hoge prijzen van de iPhone zorgen er wel voor dat 90% van de winst die wordt gemaakt op de smartphonemarkt voor Apple is. Verder zorgt Apple voor een soort van cultuur rond de iPhone: de keynotes zijn hier een onderdeel van. Bij de keynotes, die in het najaar plaatsvinden, worden de nieuwste iPhones aangekondigd. Dit blijft voor veel mensen een evenement waar graag naar wordt uitgekeken.

Wil je zelf ook een iPhone kopen, check dan de beste 1 jarig abonnementen op onze website. Wij hebben de meest recente modellen in ons assortiment. We vergelijken de aanbieders die een 1 jarig abonnement aanbieden van de iPhones. Zo kan je de beste vergelijking maken welke deal qua belminuten, mb’s en prijs voor jou het beste is voor een iPhone in combinatie met een 1 jarig abonnement.

Apple aanbiedingen