LG G4 aanbiedingen

LG G4 met 1 jarig abonnement

De LG G4 is op moment van schrijven nog niet officieel aangekondigd en een 1 jarig LG G4 abonnement is dan ook nog niet te verkrijgen. Toch zijn de specificaties, zoals wel vaker bij mobiele telefoons, inmiddels al uitgelekt. Het toestel volgt de trend waarbij nieuwe smartphones relatief groot zijn. Iets waar wij zelf niet persee fan van zijn.

De LG G4 heeft een scherm van 5.5 inch met een @k resolutie, ook wel QHD-resolutie. Het toestel heeft dus hetzelfde formaat als zijn voorganger de LG G3, maar is wel voorzien van een verbeterd scherm. De camera zou van zeer goede kwaliteit moeten zijn met maar liefs 16 megapixels en de mogelijkheid om handmatig te finetunen. De verwisselbare accu van de telefoon is boven gemiddeld groot met maar liefst 3000mAh.

Het toestel draait natuurlijk op Android, in dit geval versie 5.1 Lollipop. Helaas zit er wel een skin van LG op het toestel, iets wat wij zelf vaak minder prettig vinden dan een kale versie van Android. De LG G4 is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 808 chip met 6 kernen. Zoals inmiddels redelijk standaard bij high-end toestellen krijgt ook de Lg G4 een RAM-geheugen van 3GB. Het interne geheugen is relatief groot aangezien de G4 standaard met maar liefst 32GB aan opslagruimte komt. Net als zijn voorgangers zal de LG G4 waarschijnlijk enkel knoppen aan de achterkant van het toestel hebben. Dit is een innovatie die LG al langere tijd doorvoert in haar toestellen. Het zou moeten bijdragen aan meer gebruiksgemak, doordat je minder snel per ongeluk aan de knoppen zit en je tijdens het bellen makkelijker het geluid van je toestel kunt instellen.

Al met al is een 1 jarig abonnement LG G4 zeer geschikt voor consumenten die een toestel in de high-end range zoeken. Vergelijken is wel erg belangrijk omdat de verschillen tussen verschillende aanbieders relatief groot kunnen zijn. Begin nu met vergelijken en bestel je LG G4 1 jaar abonnement goedkoop.

Specificaties

Fabrikant: LG
Toestel: G4
Catalogusprijs: €650,-
Releasedatum: april 2015
Schermgrootte: 5,5 inch
Resolutie: 2560 x 1440 pixels
Android versie: 6.0
Accu capaciteit: 3000 mAh
Werkgeheugen: 2 GB
Opslag: 32 GB

LG G4 met 1 jarig abonnement